Model Araba Sporları Derneği Forumu
05 Eyl 2010, 08:20:31 Paz *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumda yeni üyelik kaydı başlamıştır. Her üye (eski üyeler dahil) bu kayıt formunu doldurması gerekmektedir. http://www.model.org.tr/newuser/signup.php

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2009 Türkiye Şampiyonası ilk yarışı: İzmir  (Okunma Sayısı 1242 defa)
Murat Çağış
Murat Çağış
Forum Üyesi

« : 14 May 2009, 16:22:13 Prş »

Bu haftasonu İzmir'de yarışacak tüm arkadaşlara başarılı ve eğlenceli yarışlar dilerim...
İlk yarış sonrası izlenimlerinizi ve çekilen fotoları buraya eklerseniz, benim gibi bu sezon yarışlara katılamayanlar da bakıp bakıp iç geçirir bari  Sırıtan Dil çıkaran
Çağhan Turna
Çağhan Turna
Forum Üyesi

« Yanıtla #1 : 18 May 2009, 17:21:19 Pzt »

facebook a koydum abi  orası çok pratik  buraya koymak çok zaman alır  Sırıtan

Murat Çağış
Murat Çağış
Forum Üyesi

« Yanıtla #2 : 19 May 2009, 11:26:24 Sal »

Çağhan, uzun zamandır burası terkedilmiş ıssız bir Western kasabası gibiydi; forum sayfalarının arasında toz duman içinde yuvarlanan çalılar eksikti bir tek Dil çıkaran Burayı da birazcık canlandırmak adına bu konuyu açtım ben, ne de olsa TeamGo'dan sonraki gözdemiz bu forum idi, değil mi? Öksüz evlat misali bir anda terketmek bize yakışmaz herhalde. O yüzden buraya da yarışla ilgili yorum-haber-foto filan ekleyelim lütfen...
Çağhan Turna
Çağhan Turna
Forum Üyesi

« Yanıtla #3 : 20 May 2009, 17:32:23 Çrş »

haklısın Murat abi yakın zamanda bendeki resimleri ekliycem pek bi resim yok ama diğer arkadaşlar baya resim çekti inş eklerler.

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!